Ångtvättar och klädseltvättar

Här hittar du vårt utbud av ångtvättar

 
 
Ångtvätt från Alcon               
Steamer Jet             
Ångtvätt med stor kapacitet för trefas-ström. Levereras komplett med alla tillbehör. Kan med fördel användas vid rengöring av storkök. golv, mattor, tyger, fönster, maskindelar m. m.
 
Alcon Ångtvätt Vapor Bus 
Alcon Ångtvätt Vapor Bus är en professionell klädsel/ångtvätt med robust design, utförd i rostfritt chassi med svängbara hjul, som gör den lätt att förflytta. Munstycksstopp direkt i handtaget vilket gör att ångan/vätskan stannar i slangen och du slipper efterånga och dropp på dig själv vid arbete över din kropp.  
Alcon Ång tvätt RA Plus 
Alcon RA Plus är en smidig och robust klädseltvätt i rostfritt chassi. RA Plus är utrustad med en stor smutsvattentank på hela 20 liter, och med två värmeelement för ett jämnare flöde och uppvärmning av ångan.
Lämplig för t.ex. bilrekond, båtdynor m.m. 
 
Alcon Ångtvätt Vapor Clean 
Alcon Vapor Clean är en kraftfull ång o klädseltvätt i rostfritt chassi med svängbara hjul, som gör den lätt att förflytta. Ångan värms av två separata värmelement på 1500W vardera och uppvärmningselementet är försett med en avtappningsplugg för enkel rengöring. Separat steglös reglering för ånga, varmvatten och sugfunktion. 

 


Tillbehör till RA Plus
Kärra att placera din RA Plus på, med handtag och större hjul som gör det lättare att transportera din RA Plus. Munstycken och tillbehör lägger du praktiskt i behållaren som är fäst på handtaget till kärran.
 
Klicka på bilden ovan för en större bild.