Bildammsugare och klädseltvätt

Här finner du vårt sortiment av klädseltvätt och bildammsugare

klädseltvätt RA Plus
 
Alcon Ångtvätt RA Plus  
Alcon RA Plus är en smidig och robust klädseltvätt i rostfritt chassi. RA Plus är utrustad med en stor smutsvattentank på hela 20 liter, och med två värmeelement för ett jämnare flöde och uppvärmning av ångan.
Lämplig för t.ex. bilrekond, båtdynor m.m.
 
Tillbehör till RA Plus
Kärra att placera din RA Plus på, med handtag och större hjul som gör det lättare att transportera din RA Plus. Munstycken och tillbehör lägger du praktiskt i behållaren som är fäst på handtaget till kärran.
 
Klicka på bilden ovan för en större bild.
Alcon Ångtvätt Vapor Clean 
Alcon Vapor Clean är en kraftfull ång o klädseltvätt i rostfritt chassi med svängbara hjul, som gör den lätt att förflytta. Ångan värms av två separata värmelement på 1500W vardera och uppvärmningselementet är försett med en avtappningsplugg för enkel rengöring. Separat steglös reglering för ånga, varmvatten och sugfunktion. 
 

Alcon Ångtvätt Vapor Bus 
Alcon Ångtvätt Vapor Bus är en professionell klädsel/ångtvätt med robust design, utförd i rostfritt chassi med svängbara hjul, som gör den lätt att förflytta. Munstycksstopp direkt i handtaget vilket gör att ångan/vätskan stannar i slangen och du slipper efterånga och dropp på dig själv vid arbete över din kropp.  

Alcon Delta 300
Matt- och klädseltvätt Delta 300 är lätt att fylla och använda. Delta 300 är tillverkade i rostfritt material och kan även utrustas med tillbehör för dammsugning.

Produktblad i pdf